Image
Image
Image
Image

Ervaringen van mijn cliënten

Van controleverlies naar volledige controle?

Iedereen met bekken- en bekkenbodemproblemen wil ik leren controle te krijgen over de bekkenbodemspieren. Ik doorbreek taboes door ze bespreekbaar en beheersbaar te maken.

Ook jij kunt weer controle krijgen over je bekkenbodem en vol vertrouwen je leven leven. Hieronder een aantal ervaringen van mijn cliënten.

Ervaringen van mijn cliënten

Image

Na jaren van klachten en meerdere fysiobezoeken, heeft Mareille eindelijk de oorzaak van mijn pijnklachten in het bekkengebied weten te achterhalen. Haar behandelingen hebben bijgedragen aan een duidelijke verbetering van mijn situatie. Mareille toont zich vakkundig en betrokken bij haar werk. Ze legt helder uit wat het doel van de behandeling is en wat ik ervan kan verwachten. Dankzij haar inzet zijn mijn pijnklachten aanzienlijk verminderd, en nu ik eindelijk weet wat de oorzaak is, kan ik het beter een plek geven.

Steffen

Image

Na mijn 2 bevallingen had ik last van urineverlies bij hoesten, niesen, springen en tillen. Toen ik bij Mareille kwam bleek dat ik mijn bekkenbodem niet goed kon aanspannen. Met de MAPLe (een meetmethode die je bekkenbodem kan laten zien) heeft ze me geleerd hoe het wel moet. Ik kan weer op de trampoline zonder nat te worden!

Mirjam Bakker

38 jaar
Image

Mareille heeft mij goed geholpen tijdens en na mijn drie zwangerschappen. Ze communiceert duidelijk, weet waar ze het over heeft en is oprecht geïnteresseerd en betrokken. Met name tijdens en na mijn tweede zwangerschap heb ik enorm veel last van mijn bekken gehad. Ze deed alles wat mogelijk was, zowel aan huis als in haar praktijk. Ze geeft altijd duidelijk uitleg over wat wel en niet mogelijk is qua behandeling gerelateerd aan de klachten en beperkingen op dat moment. Daarbij bleef ze altijd perspectief bieden waardoor ik zelf ook bleef geloven dat het uiteindelijk goed zou komen. En dat kwam het ook!

Bianca O.

37 jaar
Image

Na jaren rondgelopen te hebben met een bekkenbodemprobleem kwam ik terecht bij Mareille. Mareille is na een zeer gedetailleerde en vakkundige probleemanalyse een resultaatgericht behandeltraject gestart. Hierdoor merkte ik na enkele weken al een significante verbetering. Door haar altijd heldere uitleg heb ik mijn bekkenbodemgebied goed leren kennen waardoor ik mijn verdere herstel grotendeels in eigen hand heb kunnen nemen. Dankjewel, Mareille!

Anita B.

64 jaar
Image

Ik ben bij Mareille geweest voor behandelingen aan mijn bekken en verschillende spieren tijdens mijn zwangerschap, maar ook na mijn zwangerschap. Dit heeft goed geholpen. Mareille is praktisch, rustig en ze denkt goed mee. Het is fijn dat ze direct bruikbare tips geeft die je altijd zult blijven gebruiken; omdat het werkt. Een betrouwbaar, prettig en kundig persoon!

J. Scholten

33 jaar
Image

Vanaf de eerste keer dat ik bij Mareille kwam, zag ik dat zij veel breder te werk gaat dan een standaard bekkenbodem fysiotherapeut. Ze neemt niet alleen het fysieke mee in haar behandeling, maar ook alles wat daarbij komt kijken. Jouw gevoel, jouw gedachten, wat er speelt of speelde in jouw leven. Alles komt langs tijdens een consult bij haar, zodat je elke keer het best mogelijke resultaat kan krijgen. Dat maakt Mareille voor mij uniek in haar vak. Mareille is een hele goede bekkenbodem therapeut, maar bovenal is ze vooral mens. Haar kracht is dat ze alles met een lach en lichtheid kan benaderen, maar tegelijkertijd elke keer heel goed tot de kern te komen. Ze werkt vanuit gelijkwaardigheid, ze maakt dat je je welkom, veilig en gehoord voelt en speelt in op wat er voor jou in zn totaliteit toe doet. Ze kijkt dus verder dan alleen het bekkenbodemgebied. Dat zouden veel meer professionals moeten doen. De mens als 1 geheel zien. Dat doet Mareille en dat maakt dat ik haar voor 1000% kan aanraden!

Mariecke Boesaard

40 jaar
Image